Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 17. června 2014

Vždy vítězný socialismus Korejského způsobu

Před 17 vydal Vůdce Kim Čong Il nesmrtelné dílo "O zachování charakteru Džuče a národního charakteru socialistické výstavby".

Píše v ní, že zachování Džuče charakteru a národního charakteru během revoluce a výstavby je základní potřeba k dokončení věci socialismu, věci nezávislosti lidovách mas v souladu s přírodními a historicko politickými podmínkami a vytyčil charakteristické rysy a výhody našeho socialismu a vodítka, kterých se držet během boje za nezávislost rozvoj země a prosperitu.

Roky po vydání knihy jsme byli svědky triumfálního pokroku socialismu Korejského stylu pod moudrým vedením našich velkých Vůdců.

Vůdce Kim Čong Il vyhlásil svoji jedinečnou politiku Songunu a moudře vedl lid k obraně národní hrdosti a suverenity.

Dnes, Maršál Kim Čong Un vede boj našeho lidu. Řeší všechny problémy plinoucí z revoluce a výstavby podle vzoru našich velkých Vůdce Kim Il Sunga a Kim Čong Ila. Je génius, z nezvyklou předvídavostí a znalostí a vznešenou vlasteneckou vášní. Provádí energetické vedení na všech polích - politicky a vojensky, ekonomicky a kulturně. A jak nás vede tak si náš národ užívá nejvyšší cti a hrdosti.

Dnes se naše země stala výrobce a vypouštěč družic a má atomové zbraně. Udělat naší zemi ještě větší ekonomickou mocností a ještě civilizovanější zemí - to je neměnná touha a odhodlání váženého Maršála Kim Čong Una.

Naše armáda a lid plně uplatní vynikající socialismus Korejského způsobu tím, že se přidrží charakteru Džuče a národa ve svém revolučním boji a ve výstavbě.



Prostě takto vypadá genius. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat