Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 30. června 2014

Mluvčí ministerstva zahraničí odsoudil kroky USA k poškození Vrchního vedení KLDR

Pjongjang, 25. června (KCNA) -- Mluvčí Ministerstva zahraničí KLDR vydal následující prohlášení:

Nepřátelé zašli za hranici tolerance ve svých podvratných krocích za pošpinění důstojnosti Vrchního vedení KLDR.

Předpremiéra filmu, který uráží a ukazuje zavraždění Vrchního vedení KLDR, je promítána za jasného dne v USA, domova šéfů mezinárodního terorismu a šokuje světovou komunitu.

USA zašly tak daleko ve svých provokačních krocích, že podplatili filmaře, aby pošpinili důstojnost vrchního vedení KLDR. Při této činnosti se nebojí nebeského potrestání a rozhněvaly vojsko a lid KLDR, které touží po pomstě.

Ale to co se stalo jen odhalilo strach z jasné a růžové budoucnosti KLDR pod vedením nesrovnatelně velkého muže a je poslední snahou těch, kteří tak přišli o svoji iluzi.

Je naprosto nepřípustné, aby se po USA distribuoval podobný film, jelikož je to zcela jasný teororismus a válečný čin, jehož cílem je ohrozit duševní sílu vojska KLDR a zničení sociálního systému KLDR.

Důstojný a smysluplný život Korejského lidu a velké změny, které se uskutečňují v zemi, stejně jako vše hodnotné patřící růžové budoucnosti a ideály lidu, které se uskuteční jsou nemyslitelné bez Vrchního vedení KLDR.

To je důvod, proč si vážíme Vrchního vedení víc, než svých životů.

Je pevným odhodláním a vytrvalostí nemilosrdně potrestat kohokoliv, kdo si, byť jen nepatrně, dovolí napadnout, nebo urazit Vrchní vedení země.

Ti, kteří si dovolili poškodit Vrchní vedení a provedli nepřátelské činy proti KLDR nikdy neuniknou tvrdému potrestání podle práva, ať jsou kdekoliv.

Pokud budou úřady USA jen mlčky přihlížet projekci tohoto filmu, tak to jen způsobí silné a nemilosrdné protiopatření.



Takže směle začínáme týden nenávisti. Filmaři si to vypijou, že pošpinili vrchní vedení (to jako Kim Čong Un) - speciální komando jim rozšlape promítačky. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat