Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 27. června 2014

Kim Čong Un vedl zkušební střelbu nově vyvinuté vysoce přesné taktické naváděné střely

Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR, a Vrchní velitel Korejské lidové armády vedl zkušební střelbu nově vyvinuté vysoce přesné taktické naváděné střely.

Na centrálním pozorovacím místě se seznámil s takticko technologickými informacemi ohledně nově vyvinuté střely, než vydal povel ke zkušební střelbě.

V tom okamžiku střela vyletěla k obloze za ohromujícího rachotu.

Zkušební střela ukázala, že se neodchýlila od cíle ani o píď a to díky své vědecké a technologické výkonnosti.

Tato střela je další zářný příklad úspěchu vědců na poli národní obrany a pracovníků na poli vojenského průmyslu v jejich snaze implementovat politku KSP ohledně výroby vysoce přesných, lehčích, automatických a inteligentních zbraní a vybavení.

Zkušební střelba pomohla KLA dostat hlavní klíč k získání všech prostředků, včetně přesných zbrání krátkého, středního a dalekého dosahu na světové úrovni a otevřela zářné vyhlídky pro maximalizaci jeji kapacity přesně a rozhodně zasáhnout.

Úspěšná zkušební střelba v tomto čase, kdy USA a loutkový režim jihu Korei a jejich spojenci provádějí svoje divoké kroky k izolaci a zadušení KLDR a osnují válečnou agresy, je důležitou událostí v posílení obranné schopnosti KLDR. Toto velmi povzbuzuje vojsko a lid KLDR.

Kim Čong Un vyjádřil spokojenost s výsledky zkušební střelby.

Jak vyjádřil víru, že funkcionáři a pracovníci na poli národní obrané vědy a vojenského průmyslu vyrobí více vysoce přesných taktických zbraní schopných rozhodující iniciativy v jakékoliv operaci a bitvě moderního válečnictví skrze přesné preventivní útoky, vždy myslíc na očekávání Strany a lidu, tak vytyčil nové úkoly, které musí být splněny na poli národní obranné vědy a technologie.




Když to shrnu - táhnul se tam půl dne, pak řekl TEĎ a jel zase zpátky. Má holt těžký život. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat