Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 25. června 2014

Kim Čong Un navštívil staveniště Pjongjangského domu pro miminka a sirotky

Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR, a Vrchní velitel Korejské lidové armády provedl vedení na místě staveniště Pjongjangského domu pro miminka a sirotky.

Když si prohlédl různá místa staveniště, tak dal důležité instrukce ohledně výstavby.

Poznamenal, že domov pro miminka a sirotčinec jsou ve výstavbě na vynikajícím místě a podtrhl potřebu postavit je jako ikonu éry Strany práce a plně odrážet lásku Strany k nastupující generaci a budoucnosti.

Vyzval k výstavbě každé části sirotčince a domu pro miminka, včetně ložnic na nejvyšší úrovni, postavit vnitřní a vnější bazén a místnosti pro zábavu v dobrém stylu a dobře postavit nejen místnosti pro učitele, ale také zázemí areálu.

Řekl, že jelikož děti domova pro miminka a siroty jsou miminka, která chodí do školky, tak je potřeba vyrobit stoly, židle a postele vhodné pro jejich věk a stupěň růstu a dodal, že Strana připraví všechen nábytek, vybavení a nádobí podle požadavků.

Když potrhl potřebu postavit okolí domova pro miminka a sirotky, tak dal pokyn funkcionářům, aby postavili park podle vkusu dětí tak, aby si v něm mohly podle chuti hrát a vysadit tam mnoho dobrých odrůd stromů.

Jak vyzval k budování každé stavby na světové úrovni, tak podtrhl potřebu, aby stavitelé udělali co je v jejich silách a pracovali podle záměrů Strany a vlasteneckých citů a to se pak odráželo na každé cihle a každé lžíci malty.

Poznamenal, že záměrem Strany ohledně budování Pjongjangského domova pro miminka a sirotky je postavit ikonu domova pro miminka a sirotky v každé provincii podle tohoto vzoru.

Když potrhl potřebu dobře se postarat o sirotky, starce a postižené, tak vyzval k tomu, aby se starost o ně stala tradicí velké rodiny naší země.




Tak nemyslím, že by Kim řekl něco nového, nebo něco, co by stavebníci nevěděli, ale i tak potřeba jim pořádně připomenout, jelikož opakování je matka moudrosti. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat