Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 10. června 2014

Kim Čong Un na místě vedl hydro-meteorologickou službu

Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády na místě vedl hydro-meteorologickou službu.

Prošel se po různých místech včetně místnosti pro důkladné předpovědi, domácí komunikaci a mezinárodní satelitní komunikaci, aby se do detailu dozvěděl o sledování počasí a jeho předpovědi.

Řekl, že mnoho předpovědí je nepřesných, jelikož předpověď nebyla uvedena na moderní vědeckou bázi a dodal, že pokud je sledování a předpověď počasí učiněna správně, tak je možno ochránit životy a majetek lidu před katastrofami způsobenými vlivy počasí a v předstihu ochránit různé části národní ekonomiky, včetně zemědělství a rybářství.

"Je nezbytné zcela zlepšit práci hydro-meteorologické služby za účelem vědeckého objasnění meteorologických a klimatických podmínek a dodání přesných dat pro předpověď a klimatické a meteorologické informace podle požadavků různých částí národní ekonomiky ve správný čas" dodal.

Potrhl, že potřeba zvětšit odpovědnost výzkumníků a předpovědníků a pevně budovat veděcké a technologické síly jako hydro-meteorologickou službu je velmi důležitá a musí pracovat tak, aby se přímo dosáhla na celkové ekonomické záležitosti země.

Zdůraznil potřebu zintenzivnit vědecký výzkum, aby se zajistila přesnost krátkodobých, středně a dlouhodobých předpovědí a provádět rychlou vědeckou a technologickou výměnu s různými zeměmi světa.

Vyzval službu, aby rychle a jasně dodávala informace o počasí, které ovlivňuje život lidu, zdraví, dopravu apod. pomocí různých metod.

Potrhl potřebu správně šířit různé druhy pozorovacích sítí jak výžadují přírodní a geografické specifika země a rozvíjející se realita země a modernizovat meteorologické zařízení na nejvyšší úrověň. Pak přijal opatření, aby se tak činilo s hlubokou milující péčí.





Takhle se na rosničkáře musí. Kdo nepředpoví správně bude předpovídat v gulagu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat