Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 13. května 2014

Konečně si vyřídíme účty s Park Gun Hje: NOK KLDR

Pjongjang, 13. května (KCNA) -- Národní obranná komise KLDR vydala v úterý důležité prohlášení ve kterém uvádí, že si konečně vyřídí účty s zákeřnou skupinou chuligánů kolem Park Gun Hje.

Idiotsky vypadající mluvčí skupina kolem Park Gun Hje ministerstva obrany Kim Mon Sok se oficiálně objevil, aby se vyjádřil k oprávněným požadavkům NOK KLDR, které žadaly objasnění povídky o zapojení severu do kauzy drounů a společně tento incident vyšetřit a rozdělit správné od špatného.

Kim Min Sok si dovolil vykřikovat a špinit KLDR jako "zemi, která jen těžko může být nazývanou zemí" a "zemi bez svobody a lidských práv". Zašel tak daleko, že mluvil nemysly o "zemi, který by měla co nejdříve zmizet".

Důležité prohlášení NOK KLDR odsuzuje tyto netolerovatelné výzvy KLDR z pozice konfrontace rodáků ze severu.

KLDR nikdy neuznala jih Korei jako normální suveréní stat a její jméno "Korejská republika" je jen kopií názvu země, která tu existovala na konci dynastie Čosun, která byla v úpadku a rozsekána na kousky mocnostmi, kvůli jejímu flakysmu a zradě, říká prohlášení a pokračuje:

Loutkové síly jihu Korei, kolonie, kde kontrolu nad armádou, základní kritérium suveréního státu, má USA a nachází se v tak špatné pozici, že musí bez reptání jíst infikované hovězí z USA, trpí horečkami, když se nachladí, od kašle USA.

Park Gun Hje, která si říká "presidentka", mluví americkou angličtinou když je v USA, aby si mohla zahrát kriket se svými americkými pány. Jen potom může být viděna jako věrný pes a služebník. Toto je mizerný úděl jihu Korei.

To je proč dlouho považujeme jih Korei jako skupinu loutkových koloniálních služebníků, kteří závisí na cizincích a zrádcích do morku kostí.

Podtrhujíc, že KLDR nemůže nikdy přehlédnout fakt, že tito chlapíci se dovolili ukázat svým obviňujícím prstem na KLDR, nejdůstojnější zemi světa, prohlášení pokračuje:

Je smutné vidět loutkové síly jihu Korei falešně předvádět svojí sílu po té, co se zaprodaly svým pánům z USA tím, že používají jejich výzbroj jako letadla, letadlové lodě a naváděné střely.

KLDR nezakrývá, že vlastní útočné prostředky silnější, než nejnovější americká vybavení, kter USA tak hlasitě propaguje.

Je to již přijaté odhodlání KLDR přinutit nepřátele, aby draze zaplatili jakmile se naskytne příležitost.

Nemůžeme jinak než vzít vážně navědomí unáhlené poznámky Kima, který nazval KLDR "zemí, která by měla co nejdříve zmizet", nevědomí si skutečnosti.

Tyto unáhlené poznámky nebyly ještě ani jednou proneseny v této trnité historii národního rozdělení.

To co skupina kolem Park tentokrát vyslovila si nelze vyložit jinak, než naprostý odmítnutí spolovlastenectví se severem, nezakrývané odhalení divokých ambic "spojení pomocí pohlcení" a deklarace frontální konfrontace sociálních systémů.

Důsledky těchto výkřiků nemohou být odvolány, ani kontrolovány.

Všichni vojáci a lid KLDR a mysl všech Korejců silně volají pro zničení skupiny kolem Park, která si dovolila provést trojnásobě prokletou zradu.

Skupina kolem Park bude muset pokleknout a pocítit mizerné důsledky a pykat za svoji jedovadost.



To by mě zajímalo, co to maji severní Korejci v rukávu, že ani Amíci to nemají. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat