Pjongjang, 28. května (KCNA) -- Různé druhy nápojů z brambor jsou běženě používány k podpoře zdraví lidu v KLDR.
Tyto přirozené funkční nápoje byly vyvinuty Institutem výzkumu jídla pod pobočkou Akademie věd lehkého průmyslu.
Tyto produkty zahrnují jogurt, kalpis a džus a obsahují solanine, polyphenol a další přísady, které pomáhají v podpoře boje proti stárnutí, zvyšování imunity, snižování krevního tlaku a léčbě zánětů.
Institut vynalezel správný poměr směsy základních materiálů pro bramborové nápoje a započal jejich výrobní proces a metody.
Dr. Kim Thé Gju řekl KCNA, že institut vyvine nápoje na nano úrovni, aby mohly soupeřit na mezinárodních trzích.
Tak tu po roce máme další várku bramborobých pochoutek. Jen u nás se bramborovému jugurtu říká zkažená bramborová kaše. Džuče je věčné!
Prohledat tento blog
čtvrtek 29. května 2014
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat