Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

sobota 5. dubna 2014

Ruská postava o dojmech z KLDR

Pjongjang, 5. dubna (KCNA) -- Kdykoliv navštívím KLDR, tak se cítím, jako bych navštívil rodiště.

V.V. Griškov, první tajemník námořního teritoriálního regionálního výboru Komunistické strany Ruské federace toto řekl o jeho nedávné návštěvě KLDR. A pokračoval:

Byl jsem poctěn tím, že jsem se mohl setkat s velkým soudruhem Kim Il Sungem a pogratulovat mu k jeho 82. narozeninám, když jsem před 20 lety navštívil KLDR.

Tradičně sestavujeme přípravný výbor na oslavu jeho narozenin (Den Slunce) a koná se přehlídka fotografií, promítání filmů a různé další akce o jeho revolučních aktivitách.

Všichni Korejští lidé se zapojili do dynamické snahy za budování moderní a vysoce civilizované země, věrni strategické linii Korejské strany pracujících.

Lidové kluziště, skate park a další místa, která jsem navštívil, jsou zcela nová a postavená, aby učinily život lidu šťastný.

Dětská nemocnice Okrju a zubní nemocnice Rjungjong jsou nádherně postavené a vybanené nejmodernější technikou.

Byl jsem spokojen se vším, co jsem viděl během své návštěvy KLDR.

KLDR buduje opravdový socialismus za ideály a štěstím lidu.

Budeme hluboce studovat, co jsme zde viděli a aplikujeme to do našich aktivit.

Náš námořní teritoriální regionální výbor Komunistické strany Ruské federace plně podporuje KSP a pozitivně přispějeme k podpoře přátelské spolupráce mezi Komunistickou stranou Ruské federace a KSP.

Upřímně si přejeme, aby Korejský lid zaznamenal velký úspěch v socialistické výstavbě pod moudrým vedením váženého Soudruha Kim Čong Una a bude pevně pokračoval ve věci velkých soudruhů Kim Il Sunga a Kim Čong Ila.



Prostě když Rusko opustili kamarádi na západě, hned si našlo náhradu na východě. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat