Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 9. dubna 2014

Kim Čong Un zvolen prvním předsedou NOK KLDR

Vrchní Vůdce Kim Čong Un byl zvolen prvním předsedou Národní obranné komise (NOK) KLDR na 1. schůzi 13. Nejvyššího lidového shromáždění KLDR.

Tato schůze prohlásila domů i do světa, že Kim Čong Un, první předseda Korejské strany pracujících a Vrchní velitel Korejské lidové armády, který vede zemi a lid na cestě vítězství a prosperity, jelikož vlastní vyjíměčnou ideologickou a teoretickou moudrost, vybraný politický kalibr a vznešené činy přitahující všechen lid, byl zvolen prvním předsedou NOK KLDR, jako odraz jednomyslné touhy a vůle všech vojáků a lidu země.

V tento historický moment, kdy byl znovuzvolen prvním předsedou NOK KLDR se zasedáním rozléhal jásot a volání hurá a přání nejvyšší slávy a nejvřelejších gratulací.

Jeho zvolení jako prvního předsedy NOK KLDR je velkým výročím národní historie a pomáhá oslavit věčnou socialistickou země jako zemi Kim Il Sunga a Kim Čong Ila a dokončit revoluční věc Džuče a revoluční věc Songunu, která se začala na hoře Bekdu.

Také vyjadřuje naprostou podporu důvěru vojska a lidu jemu, který otevřel novou kapitolu usktečnění zvěčnění paměti Vůdců svojí nespoutano morální povinností, zajistil, že revoluční život a nesmrtelné činy Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila budou zářit po věky, rozvinul a prohloubil Kimilsungismus a Kimčongilismus jako jediné vedoucí myšlenky v KLDR a využil plnou duševní sílu všech příslušníků armdády a lidu a tím přidal zářnost do análů nového vítězství Songunské revoluce.



Docela by mě překvapilo, kdyby byl Kim Čong Un přítom, navržen a nezvolen. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat