Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 28. dubna 2014

Kim Čong Un vedl cvičné střelby

Pjongjang, 27. dubna (KCNA) -- Vrchní velitel Korejské lidové armády Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících a První předseda Národní obranné komise KLDR vedl cvičné střelby strategického dělostřelectva, která má na starost zasáhnout významné cíle v jihozápadních vodách a to u příležitosti 82. výročí založení KLA.

Jakmile dostal hlášení o plánu střelby, tak naznačil, jak bude střelba řazena a její způsob a vydal rozkaz ke střelbě. Džuče dělostřelectvo pak v okamžiku začalo střelbu.

Vyjádřil velké uspokojení a řekl "Všechny střely promluvily. Všechny zasáhly cíle."

Řekl, že dělostřelci by měli zasáhnout cíle i v těžkých podmínkách, jelikož prošli tvrdým výcvikem.

Byl velmi potěšen a poznamenal, že cvičení bylo úspěšné a vojáci jednotky stříleli tak, jako by to byl ohňostroj k oslavě dne armády.

"Jak si připomínáme Den armády, tak vzpomínám na na slavnou cestu, kterou pod ochranou President Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila prošla KLA" řekl a dodal "Od prvního dne od založení zůstala KLA věrná Straně a Revoluci a chránila zemi a její lid pevně jako skála a tím ochránila zářnou tradici protijaponské revoluce."

Vzpomněl, že KLA ve zbrani chrání vzácný socialistický systém, sdílí uděl Strany posledních dekád a potrhl, že je to velkou poctou a ctí KSP mít takovou revoluční armádu.

Pochváli dělostřelce za jejich úspěchy a poznamenal, že byli vycvičeni jako ostrostřelci podle záměru Strany a nádherně oslavili Den armády tím, že zasáhli všechny cíle během cvičných střeleb. Pak se s nimi vyfotografoval.




Jednoho dne pochváli, druhého dne vyhuboval, možná včerejší podjednotka neměla televizi, na které by ukázala, jestli něco zasáhla. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat