Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 27. dubna 2014

Kim Čong Un vedl cvičné střelby

Vrchní velitel Korejské lidové armdády Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících a První předseda Národní obranné komise KLDR vedl cvičné střelby dělostřelectva podjednotky KLA jednotky č. 681.

Jakmile dostal hlášení o plánu střelby, tak naznačil, jak bude střelba řazena a její způsob a vydal rozkaz ke střelbě.

Jak sledoval cvičení, tak tvrdě kritizoval podjednotku za to, že nebyla dobře připravena na boj.

Poznamenal, že to, že se nepodařilo úspěšně dokončit cvičení, bylo následkem formalismu během tréninku.

"Plameny hnutí za proměnu v ostrostřelce jasně šlehají, věrni záměru Strany, nepřipustit formalismus během cvičení. Ale mysl velících důstojníků této podjednotky a příslušné jednotky je daleko od bojiště" řekl.

Dodal "Mezi námi funguje praxe posílání vojáků za jiným účelem a kladení menšího důrazu na výcvik. Samozřejme, můžou tu být druhotné práce za zlepšení kvality života vojáků, kteří musí přispět k budování bohatého a silného národa. Ale vždy by měla bojová připravenost být prioritou."

Jasně řekl, že vážné nedostatky v bojové připravenosti podjednotky jsou důsledkem nedbalé práce Stranické komise jednotky, které zklamala v politické činnosti a nepracovala s velícími dlstojníky a vojáky v jejich revolučních povinnostech.

Pak vyznačil důležité úkoly, které musí podjednotka splnit v posílení bojové připravenosti a schopnosti a zdůraznil, že co se bojové přípravy týče, je potřeba neodkládat věci na zítřek.

Byl doprávázen náměstkem ministerstva Lidových ozbrojených sil Jun Tong Hjonem.





Bez politruka voják KLA není schopen řádně střílet, neb jen politický uvědomělý voják zamíří správným směrem. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat