Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 2. dubna 2014

Kim Čong Un inspiruje velící důstojníky kombinovaných jednotek KLA

Vrchní velitel Korejské lidové armdády Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících (KSP) a První předseda Národní obranné komise KLDR se setkal s velícími důstojníky kombinovaných jednotek KLA a na místě je 1. dubna inspiroval po té, co se dozvěděl o tom, že úspěšně dokončili cestu po revolučních místech hory Bekdu.

Odpověděl na jásot velících důstojníků a pohovořil s nimi.

Byl potěšen, když se dozvěděl o tom, že se poučili z nezlomné víry a vůle protijaponských revolučních pionýrů, když postupovali v jejich stopách a hluboce pochopili jejich srdečné vlastenectví, jak spali na sněhu.

Velmi je ocenil za to, že obnovili pomocí studia svoji přísahu, že se stanou velícími důstojníky typu Ou Čung Hupa, který učinil svoje rovoluční povinnosti Straně jako tu proti japonských partyzánů, když volal heslo "Kupředu mě následujte!", když měl hluboko v mysli revolučního ducha hory Bekdu.

Kim Čong Un byl přítomen přísaze velících důstojníků kombinovaných jednotek KLA, která se konala před sochou Presidenta Kim Il Sunga v Sandžijonském monumentu. Přítomni byli velící důstojníci kombinovaných jednotek KLA, kteří se zůčastili studijní cesty.

Kim Čong Un pronesl projev k účastníkům.

Řekl, že když viděl fotografie velících důstojníků z cesty plných nadšení, tak se cítíl, jako by byl na cestě s nimi. Dodal, že obnovil svoje odhodlání úspěšně dokončit odkaz Generalisim Kim Il Sunga a Kim Čong Ila tím, že pevně povede vpřed revoluci Džuče, která se započala na hoře Bekdu.

Velící důstoníci kombinovaných jednotek mohli zažít na nuceném pochodu sněhovou bouři, jedli s spali velku jako partyzáni a dodal, že tak mohli nejen pochopit nesmrtelné činy Presidenta Kim Il Sunga, který jedl ve větru a spal na rose, aby vítězně vedl velkou protijaponskou válku, a aby mohli lépe pochopit počátek naší revoluce a jak tato tradice začala.

Potrhl, že studijní cesta po revolučních bitevních místech hory Bekdu byla zorganizována, aby zdvihla silné větry vzdělávání podle revolučních tradic napříč armádou, aby tím dokončila Korejskou revoluci v duchu hory Bekdu.

Strana má velkou důvěru a velké očekávání od velících důstojníků kombinovaných jednotek řekl a podtrhl potřebu dynamicky bojovat za vyrovnání účtů s USA pomocí zbraní revoluce, zbraní pracující třídy, které začaly na hoře Bekdu.

Pak vytyčil úkoly, které poslouží jako vodítka pro bojovou přípravu a posilnění bojové kapacity.

Následovali proslovy k podpoření závazků.

Řečníci obnovili svoje pevné odhodlání naplnit vojáky nezlomným revolučním duchem protijaponských bojovníků, kteří volali hesla za zničení nepřítele, i kdyby zemřeli stokrát, věrni vznešenému záměru vrchního velitele, který nazval velící důstojníky novou generací k bitvě hory Bekdu a vyhození do vzduchu základny imperialistů USA a dalších nepřítel po té, co bude vydán rozkaz.

Na schůzi byl přijat dopis všem příslušníkům KLA.

Toho dne se Kim Čong Un vyfotografoval s velícími důstojníky kombinovaných jednotek, kteří sezúčastnili studijní cesty.




Nemohu si pomoct, ale Kim Čong Un vypadá v brýlích jako asijská verze pašeráka Géče. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat