Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 25. dubna 2014

Kauza drounů jihu Korei je jen replikou kauzy Čonan

Pjongjang, 25. dubna (KCNA) -- Je to trvalým zlozvykem autorit jihu Korei připravit konspirační teorii a eskalovat konfrontaci s KLDR tím, že spojí KLDR s čímkoliv, co by ji dohnalo do slepého místa, říká v pátečním vydání Rodong Šinmun.

Nedávna kauza drouni je jen replikou kauzy potopení lodi Čonan, podlý pokus o konsipraci za účelem eskalace konfrontace s KLDR říká článek a dodává:

Jak jde čas a jak nám autority jihu Korei ukazují více důkazů, tak je jasnější, že kauza drouni je čistý podvrh, stejně jako kauza Čonan. A tady je tragikomičnost celé kauzy.

Loutková skupina, která podvrhla tento nesmysl se tím snaží utect od odpovědnosti za eskalaci napětí na Korejském poloostrově a ještě více roztočit kola konfrontace s KLDR.

Loutkové síly, zahnány do kouta, vymyslely kauzu drounů a tvrdě pracovaly, aby si dostaly na svoji stranu veřejné mínění a tím odvrátily pozornost od kritiky svého resortu kvůli krokům vedoucím ke konfrontaci.

Co je ale závažnější je, že jejich kroky jsou čím dál tím jasnější v tom, že chtějí vyprovokovat válku proti KLDR na podtextu kauzy drouni tím, že volají za tvrdší přístup.

Všechna fakta potvrzují, že autority jihu Korei jsou zoufalé ve svých krocích za znemožnění zlepšení vztahů mezi jihem a severem a chtějí eskalovat konfrontaci s krajany a vyprovokovat válku proti severu skrze podvrhy a konspirační teorie namířené proti KLDR.

Loutkové síly by si měly zapamatovat, že jejich fraška namířená proti KLDR jim nijak nepomůže, ale jen odkryje jejich zlou povahu, jelikož tvrdě pracují na poškozování vztahů mezi jihem a severem, poškozují mír na poloostrově a provokují atomovou válku proti KLDR.



No už vidím jak jihokorejci vyrábějí kopie severokorejských drounů, jen aby mohli začít atomovou válku. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat