Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 12. března 2014

Uskutečnily se volby v okresku hory Bekdu č. 111

Všichni vojáci volebního okresku č.111 hory Bekdu se zúčastnili významné události ke zvolení Vrchního velitele Korejské lidové armády Kim Čong Una, Prvního předsedy Korejské strany pracujících a Prvního předsedy Korejské obranné komise jako poslance 13. Nejvyššího shromáždění Korejského lidu KLDR.

V 9.00 začalo hlasování ve všech volebních místnostech.

Džang Čong Nam, Jang Hjong Sop, Ri Jong Mu, Kim Uon Hong Čoí Pu Il a Kim Čang Sop byli mezi voliči.

Voliči ve volební místnosti z okresků 30, 31, 11 a 15 obdrželi hlasovací lístky se slavným jménem Kim Čong Una.

Pak vhodili hlasovací lístky do uren, čímž vyjádřili svoji oddanost Kim Čong Unovi, který se zasvětil rozvoji KLA na neporazitelnou revoluční ozbrojenou sílu.

Současně voliči hledící na smějící se portréty Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila přísahali, že ještě více oslaví opravdovou lidovou sílu pod praporem Songunu tím, že přetvoří armádu po vzoru Kimčongilismu-Kimilsungismu.

Po hlasování za Kim Čong Una se oddaní vojáci dali do radostného tance plni hrdosti a cti.

Volby v okrsku hory Bekdu č. 111 jasně prokázali neotřesitelnou reoluční víru a železné odhodlání Džuče armády a Strany a revoluční armády Kim Čong Una oslavit výdobitky Kim Il Sunga a Kim Čong Ila při budování národa na věčné časy a touhu zůstat věrni Sungunskému revolučnímu vedení Kim Čong Una.

2014 03 10 03 01

2014 03 10 03 02


Pro ty kteří by snad pochybovali, veleb se zůčastnilo 100% registrovaných voličů a 100% jich volilo Kim Čong Una. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat