Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 4. března 2014

Požehnané děti KLDR

Pjongjang, 3. března (KCNA) -- V KLDR se Korejská strana pracujích a vláda stará o výchovu a vzdělání dětí.

Stará se o výchovu generací s vřelou láskou k růžové budoucnosti země, což je vznešený pohled na blahobyt Generalisim Kim Il Sunga a Kim Čong Ila za jejich života a Vrchního Vůdce Kim Čong Una.

Kim Il Sung zařídil, že po osvobození země z Japonské koloniálního područí byly postany sirotčince po celé zemi a v době Vlastenecké osvobozenecké valky (1950-1953) se osobně postaral o sitotky Vrchního velení.

Během těžkého pochodu, kdy země měla těžkosti, přijal Kim Čong Il opatření, aby dětské domovy byly zásobovány a navrhl vlastence, kteří se starali o sirotky.

Vrchní Vůdce Kim Čong Un prokázal zvláštní lásku sirotkům, jako by byl jejich opravdový otec když řekl, že děti jsou nevzácnější poklad a představují naději a budoucnost země.

Letošního února navštívil dětský domov a sirotčinec v Pjongjangu a požehnal tamním dětem. Potrhl potřebu výchovy, aby se z nich staly chytří a slušní lidé, jako by je vychovávali rodiče a dodal, že KSP postaví moderní vybavené dětské domovy a sirotčince na krásných místech města.

Potom dal příkazy, aby se dětské domovy a sirotčince stavěly na moderní bázi v provinciích a oblastech země, podle požadavků nového století.

Pod takovou velkou milující péčí se všechny děti v sirotčinciích po celé zemi cítí šťastní, jelikož mají vše, pro svůj život.


Já také každý večer lituji, že jsem se nemohl narodit v KLDR a musel protrpět své dětství v ČSSR. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat