Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 6. března 2014

Maršál ocelové vůle

Před dvěma roky vážený Maršál Kim Čong Un navštívil Panmundžom. Tato novina způsobila všem šok. Toto místo je nejnebezpečnější, strašidelný duch smrti vás provází na každém kroku. Aby toho nebylo málo, tak hrozila v okamžiku, kdy truchlení národu kvůli smrti Vůdce Kim Čong Ila neustávalo.

Naši nepřátelé spřádali plány a těšili se na to, že "situace může vést ke změně našeho socialistického zřízení".

Návštěva našeho Maršála v Panmundžomu způsobila pozdvižení na jihu Koreji a její média mluvila o této návštěvě "jako o blesku z čistého nebe" a "Bílém domu a Modrém domu vyhozeným do vzduchu".

Jeho návštěva Panmundžomu byla přijata jako vyjímečná, kterou nemůže udělat nikdo větší než Kim Čong Un, muž odhodlání, železné vůle a vřelé lásky k jeho lidu a nezlomným odhodláním spojit jeho rozdělenou zemi.

Toho dne, kdy Maršál pomalu stoupal směrem k monumentu s vlasnoručním podpisem Presidenta, byl hluboce zamyšlen. Kim Čong Il zajistil, že byl tento pomník postaven, aby generace věděly o Presidentově lásce k zemi a jeho lidu a jeho snaze o spojení země. Těžkým hlasem vzpomínal na velké skutky těchto dvou velikánů.

Pak si z balkónu prohlédl posty nepřítele a zemi jihu jen kousek od něj. Pevné odhodlání bylo vidět v jeho tváři - za spojení země za každou cenu.

Jeho návštěva Panmundžomu je jasnou demostrací jeho vůle spojit zemi tím, že rozdrtí všechny machinace nepřítele a vybuduje na této zemi vzkvétajícíc stát.


Také jsem tam před dvěma roky stál a s hrůzou hleděl na jih Koreji. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat