Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 28. února 2014

Konal se krátký kurz pro Ideologické funkcionáře

Krátký kurz pro účastníky 8. konference ideologických funkcionářů Korejské strany pracujících se konal v Pjongjangu 26. února.

Kurz se zabýval toretickými a praktickými pracovními otázkami vyplívajících z pevného následování nesmrtelných činů Vůdce Kim Čong Ila na poli ideologické práce KSP, upevňování ideologické, informační a agitační kampaně za budování prosperujícího socialistického národa.

Kurz zdůrazil hlavní myšlenky projevu Vrchního Vůdce Kim Čong Una na konferenci.

Kurz se odvolával na úkoly a cesty glorifikace nesmrtelných vůdcovských činů Kim Čong Ila na poli ideologické práce Strany.

Podtrhl potřebu pochopit příkazi a politiku Kim Čong Ila na poli stranické ideologické práce a bez zaváhání je odhodlaně provádět. Také vyzval idologické funkcionářeStrany, aby se snažili zlepšit si kvalifikaci ve svém smysluplném úsilí.

Kurz se také zabýval otázkou směrování Stranické idologické práce na zavadení monolitického systému vedení Strany.

Podtrhl potřebu zintenzivnit výuku loajality ke Straně a Vůdci a zajistit, že členové Strany absolutně důvěřují svému Vůdci, vysoce si jej váží a následují jej až do konce.

Kurz vyzval k provádění dynamických ideologických prací tak, aby příkazy Kim Čong Una a politika Strany byla oddaně prováděna.

Kurz zdůraznil potřebu rozvinout ideologickou informovanost a agitační kampaně a dát plný prostor mentální síle mas.

2014 02 27 01 01


No to tedy musel být poutavý kurz o glorifikaci. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat