Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 9. ledna 2014

Slzy radosti

Dozvuk rozkazu Vrchního Vůdce


Ředitelka sirotčince Čoí Song Ran - Rozkaz Maršála Kim Čong Una z tohoto rána mě způsobil neskonalou radost.

Rozkaz Vrchního velitele KLA přišel jako radostná zpráva. Stálo v něm, že všechny rybárny KLA mají dodat ryby do sirotčinců, dětských domovů, školek a škol pro sirotky a starobinců po celé zemi.

Nikdo nikdy neslyšel po podobném rozkazu, který je patrně první svého druhu v historii. Nenacházím slova, kterými bych vyjádřila vděk váženému Maršálovi Kim Čong Unovi.

Pracovnice školky Džang Mjong Hua - Když se díval po skladu ryb KLA, tak vážený Maršál řekl, že přišel prodiskutovat možnost dodávek ryb do sirotčinců, jejich škol a starobinců. Dodal, že to bylo pevné odhodlání Strany, aby ze sirotků vyrostli zdraví následníci a páteř naší revoluce, bez pocitu smutku, že jsou sirotky. Zeptal se funkcionářů na úlovek, který se rozdělí každému dítěti 300g denně a hned si v sešitu vypočítal, kolik ryb bude potřeba. Byl to pro naši školku dojemný moment.
Pak se otočila k dětem a prohlásila: "Máte nejhodnějšího otce na světě. Maršál Kim Čong Un je otec náš všech. Pořád na vás myslí. Jste nejšťastnější děti na světě."

Ředitelka nemocnice Ri Mi Hjang - Maršál Kim Čong Un přijal opatření, aby nasytil všechny sirotky země rybami každý den.

Jsem také matka. Teď znovu cítím lásku teplejší než jarní dny, jeho láska je větší než láska všech matek světa dohromady. Jako doktor mám za cíl se dobře postarat o sirotky, aby z nich vyrostli spolehliví stavitelé budoucí Korei.








Osobně bych asi nemohl denně jíst 300g ryb, i kdyby to bylo od Kim Čong Ila osobně vypočítané a ulovené. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat