Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 16. ledna 2014

O velké osobnosti Kim Čong Una se píše v zahraničí

Pjognjang, 16. ledna (KCNA) -- Zahraniční tisk a vysílání chválí velkou osobnost vrchního Vůdce Kim Čong Una.

Indonéské noviny Suara Karja v článku "Výjimečné umění vedení" píše:
Jeho excelence Kim Čong Un se vydal na grandiózní plán budování vysoce civilizované socialistické země a energicky jí vede. Jako výsledek vyrostly stavby v KLDR světového formátu jako vodní park Munsu, jezdecký klub Mirim a lyžařský areál Mašikrjong.

Jeho vedení silně povzbuzuje vojáky a lid v budování vzkvétajícího národ a vzbudili žhavý vítr velkých inovací a pokroku v zemi.

Mezinárodní komunita vysoce oceňuje umění vedení Kim Čong Una, který zajistil udivující zázraky v budování prosperujícího národa tím, že sjednotil armádu a lid.

Indonéské noviny Mezinárodní Média říká, že Kim Čong Un se zcela zasvětil lidu.

Kambodžský list říká, že láska k lidu je počátek všech aktivit a myšlenek Kim Čong Una a vedoucí princip a cíl jeho politiky.

Kambodžský státní rozhlas a rádio FM 90.5 a Laoské národní rádio chválí jasné vedení Kim Čong Una, který otevírá dveře zlaté éře Songunské Korei v programu s názvem "Kim Čong Un, génius tvorby a výstavby" atd.



Prostě všechny významnější stavby musí začínat na M v zemi, kdy armáda a lid jedno jsou pod vedením génia. Džuče je věčné!

PS: pokud se někomu podaří dané články lokalizovat, tak prosím sdílejte - mně se podařilo najít Suara Karja (Suara Karya), ale nikoliv daný článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat