Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 2. ledna 2014

Lid KLDR je požehnán Vrchním Vůdcem

Pjongjang, 1. ledna (KCNA) -- Lid KLDR je hluboce pohnut, když slyšel Novoroční projev vrchního Vůdce Kim Čong Una.

Vrchní Vůdce Kim Čong Un ve svém Novoročním poselství popřál vše nejlepší do Nového roku všem vojákům a civilistům. Jeho poselství dodává velkou naději a jistotu každému a každé rodině v KLDR.

Rodina Pak Čon Unga, válečného hrdiny z Potonggangské čtvrti Pjongjangu vyjádřila vděčnost Kim Čong Unovi za jeho Novoroční projev po té, co jej shlédla v televizi.

Jeho dcera Pak Song Suk řekla KCNA: "Jen těžko můžu potlačit slzy, když Maršál Kim Čong Un přeje všem rodinám země, aby přetékaly štěstím a radostí."

To samé cítí ostatní rodiny po celé zemi. Členové rodiny Ra Song Nama ze čtvrti Moranbong propukli v jásot, když v televizi uviděli zářivý úsměv Kim Čong Una a slyšeli jeho silný hlas. Jak si zapisovali hlavní myšlenky jeho projevu, tak si zapamatovali jeho hluboký záměr.

Mezi tím bylo v na různých částech Pjognjangu vidět občany, jak si dychtivě čtou noviny přinášející Novoroční projev vrchního Vůdce.

Džong Hak Su, občan, řekl: "Každé slovo a fráze v Novoročního projevu Maršála Kim Čong Una zdvojuje moji důvěru a odvahu. Projev slouží jako neporazitelný meč, kterého se budeme pevně držet tento rok."


Projev jako meč, to jsou příměry jak Erbena. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat