Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 10. prosince 2013

Vojáci zachráněni ze spárů smrti

Pjongjang, 10. prosince (KCNA) -- Kriticky zranění vojáci Korejských sil vnitřní bezpečnosti se plně zotavili díky upřímné péči zdravotnických zaměstnanců Pjongjangské univerzitní nemocnice Kim Il Sunga. Nedávno se vrátili zpátky na své posty, aby chránili zemi.

Když se o práci zdravotníků nemocnice dozvěděl Maršál Kim Čong Un, tak jim za to vyjádřil díky.

Vojáci se vážně zranili během nehody, která se stala v dubnu, když prováděli usilovné práce za rekultivaci planiny Sepo, věrni rozkazu Vrchního velitele.

Když se o tom dozvěděl Kim Čong Un tak zajistil, aby byli přivedeni zpět k životu a plně se uzdravili v univerzitní nemocnici.

Zdravotníci nemocnice okamžitě dorazili na místo, diagnostikovali pacienty a přijali opatření pro první pomoc a resuscitaci, než začali s léčbou. 6 nejvážněji zraněných vojáků bylo posláno do Pjongjangu.

Toho času byli zcela v bezvědomí, jelikož měli poraněné hlavy a další zranění.

Byla sestavena skupina profesorů, doktorů, učitelů a lékařů, aby přijala technické a administrativní opatření. Během léčby se konalo více jak sto konzultativních schůzek a pacienti dostali více jak sto transfuzí.

Pacienti dostali množství krve a drahé léky, živiny, tonika atd. během více jak 200 dní v nemocnici.

Existuje mnoho dojemných příběhů o funkcionářích a dalších lidech Kim Il Sungovi Univerzity, Pjongajangské preventivní nemocnice, hotelu Korjó, restauraci Okrju a dalších jednotkách, které prokázali upřímnou péči pacientům.


Já to říkal, planina Sepo je spíš pohřebiště, kde se dobytek pase na hrobech "budovatelů", které zachraňuje restaurace Okrju. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat