Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 17. prosince 2013

Příslušníci KLA slíbili věrnost Vrchnímu veliteli

Pjongjang, 16. prosince (KCNA) -- Příslušníci Korejské lidové armády (KLA) měli v pondělí schůzi na náměstí Kumsusanského paláce Slunce, aby přísahali, že si budou vysoce vážit Vrchního velitele Kim Čong Una, jako svoje jediné centrum jednoty vedení a budou jej chránit i za cenu svých životů, věrni odkazu Generalisima Kim Čong Ila.

Účastníci se poklonili usměvavým portrétům Presidenta Kim Il Sunga a Vůdce Kim Čong Ila.

Dopis přísahy byl přečtený Čoí Rjong Hé, ředitelem politického byra KLA.

Řekl, že vojáci KLA, kteří se sešli v posvátném chrámu Džuče se poklonili a vyjádřili slávu Kim Il Sungovi a Kim Čong Ilovi, který zasvětili své životy zemi a revoluci.

Podtrhl, že Kim Il Sung založil nesmrtelnou myšlenku Džuče, myšlenku Sungunu a postavil socialistickou mocnost, nezávislou v politice, soběstačnou v ekonomice a obraně na této půdě a učinil nesmrtelné činy, které budou věčně zářit v historii země.

Vzpomněl, že Kim Čong Il vedl všechny vojáky a lid po cestě vítězství svojí železnou vůlí a nadlidskou energií a přivedl národní hrdost a sílu na nejvyšší úroveň a konsolidoval silnou politickou a vojenskou základnu schopnou pevně postupovat v Korejské revoluci.
Rekl, že KLA si bude vysoce vážit Kim Čong Una jako jednotné centrum jednoty a vedení a bude chránit jej do smrti, věrna odkazu Kim Čong Ila a dodal:

KLA je věčná armáda Kim Il Sunga, Kim Čong Ila a Kim Čong Una a navždy zůstane armádou Kim Čong Una a bude bránit jeho vedení až do smrti.

Všichni účastníci pevně přísahali stát se lidskými kulkami a bombami, zpívající píseň víry, že všichni vojáci a lid znají jen Kim Čong Una a ještě více oslaví slavnou tradici revolučních ozbrojených sil KLDR, která začaly jako duch obrany Kim Il Sunga až do smrti a dále šel jako duch ochrany Kim Čong Ila až do smrti a dále šel jako duch ochrany Kim Čong Una až do smrti.

Po schůzi následoval pochod vojáků KLA z pěchoty, námořnictva, letectva a protileteckých sil a studentů revolučních škol.

Na schůzi byli přítomni funkcionáři KLA, jednotek a vojenských akademií a studenti revolučních škol.





Jaké také znám jen Kim Čong Una, i když se to mnohým lidem nelíbí a říkají, že to hraničí s demencí. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat