Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 5. listopadu 2013

Oblbovači

Loutky z jihu Korei se chvástají svými zvláštními vztahy s USA, které popisují jako založené na "hluboké důvěře" a "nejúspěšnější aliance". Ve skutečnosti je to ale nejnespravedlivější vztah podobný vztahu pán a sluha.

V poslední době se stále hlasitěji ozývá odsouzení USA za jejich špehování telefonních hovorů hlav států 35 zemí. Loutková presidentka a pohlaváři jihu Korei nebyli výjimkou. Mnoho zemí rezolutně protestovalo proti odposlouchávání, ale jih Korei hraje mrtvého brouka. Jediné co udělali bylo, že požádali USA, aby zjistily pravdu. A odpověď Washingtonu byla, že to bylo pochopitelné. Když jiné protestovali a zaujali jasný postoj proti USA, tak se jih Korei nezmohl ani na slovo stížnosti. Když veřejnost vinila režim, tak vláda řekla, že to bylo podezřelé, ale ničím nepodložené.

Loutky jihu Korei se drží jak klíšťata Washingtonu a to i v okamžiku, kdy dostanou políček od svých pánů. Jak bídné loutky se z nich stali. Otočili se zády k národu a snaží se prodloužit si život o pár dní tím, že spoléhají na zahraniční mocnost. To je způsob jejich mrzké existence. Těší své pány v USA, ale jejich jedinou odměnou je jim hanba ve světě.

Šim Čol Jong



Zase po čase tu máme ukázku plivání po jihu Korei (to není překlep - Stát Jižní Korea podle KLDR neexistuje, je tu jen jih Korei). Ale v něčem s nimi souhlasím, jih Korei je opravdu až příliš servilní. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat