Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 12. listopadu 2013

Mozaiky znázorňující Kim Il Sunga a Kim Čong Ila odhaleny po celé KLDR

Mozaiky "Velký Vůdce soudruh Kim Il Sung bude vždy s námi" a "Velký Vůdce soudruh Kim Čong Il bude vždy s námi" byly postaveny ve městě Munčon, okresech Riuon, Džangdžin, Pučon, Hočon a Jodok a v provinciích Jižní Hamgjong a Severní Pjongan. Znázorňují zářící obrazy nesrovnatelně velkých mužů hory Bekdu.

President Kim Il Sung a Vůdce Kim Čong Il několikrát navštívili město Munčon a dali jasné rozkazy k rozvoji města včetně výroby, výstavby a zlepšování životního standardu lidu a moudře vedli snahu za jejich uplatnění.

Provedli inspekce okresu Riuon a vytyčili úkoly k rozvoji místního průmyslu a zemědělství, sadby stromů a ochrany a správy historických a kulturních reliktů.

Okresy Džangdžin, Pučon, Hočon a Jodok jsou spojeny s nesmrtelnými činy, které provedli objasněním pozice a role okresů v socialistické výstavbě a proměnili tyto odlehlé horské okresy do regionálních základen spojujících městské a vesnické oblasti na místa, kde si lid užije štěstí.

Mozaika postavená v Songdžinské továrně na ohnivzdorné materiály a Kubinské JZD v Pjongjangu znázorňuje Kim Il Sunga a Kim Čong Ila kreslící růžovou budoucnost Džuče Korei na hoře Bekdu.

Obřady odhalení mozaik se uskutečnily v příslušných jednotkách.



Pokud vím, tak Karel Gott je také stále s námi a to navždy a bez objasnění. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat