Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 1. října 2013

Vzor v pěstování brambor

Před 15 lety publikoval Velký Vůdce Generalisimo Kim Čong Il svoji známou práci "K ustavení revoluce v pěstovaní brambor". Od té doby se země změnila na vzor v pěstování brambor a převzala vedení důkladné mechanizaci zemědělské práce v zemi.

V okrese Tehongdan je dobře vybavený Institutu výzkumu brambor pod správou Akademie zemědělských věd, který řeší otázku bramborových semen svým způsobem. Jako výsledek má okres vybudovaný dobře fungující systém výroby a dodávky bramborových semen.

Navrch okres zaznamenal úspěch v použití tekutých hnojiv v produkci brambor a hnojení a kultivaci odrůd brambor plejícími stroji.

To přineslo velký skok kupředu v produkci brambor. Výnos na hektar se několikanásobně zvýšil proti výnosu před 15 lety a to i přes nepříznivé podnebí.

Okres je v předvoji uplatňování mechanizace zemědělské práce v zemi.

Kim Čong Il zaslal výkonné traktory, sklízeče brambor a sázecí stroje a další stroje, aby vybavil pracovní skupiny stroji.

Je chloubou země, že vojenští veteráni vyrostli v mistry pěstování brambor.

Okres Tehongdan se změnil v dobré místo k životu a práci v plamenech revoluce pěstování brambor, kterou započala Strana. Tento jednoznačný úspěch je plod moudrého vedení Velkého Generalisima Kim Čong Ila, který vynaložil úsilí, aby uskutečnil inovaci v pěstování brambor s okresem Tehongdan jako příkladem.




Koukám, že než naaranžovali výkonné traktory a stroje na fotku, tak proměnili pole v dálnici. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat