Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 23. října 2013

Vysocí Straničtí,státní a vojenští funkcionáři nové byty vzdělávatelů

Vysocí Straničtí,státní a vojenští funkcionáři navštívili rodiny učitelů a vědců Kim Il Sungovi Univerzity, kteří se nastěhovali do nových bytů.

Kim Jong Nam, Pak Pong Džu, Čoí Rjong Hé a další vysocí představitelé Strany, státu a armády a funkcionáři ÚV Korejské strany pracujících 19. října navštívili byty akademiků Prof. a Dr. Kim Sang Ok, ředitele výzkumného institutu a Ceny Kim Il Sunga, hrdiny práce a lidového vědce, akademika, Prof. a Dr. Ri Čang Guk a zasloužilého vědce, akademika, Prof. a Dr. Ri Kuang Yong, oba vědce a další učitele a vědce.

Prošli se po bytech vybavených Full HD televizemi zaslanými Maršálem Kim Čong Unem a kvalitním domácím vybavením.

Jako dárky jim dali denní potřeby a pak s nimi sdíleli radost.

Když se jim rodiny svěřili se svými dojmy z bytů, tak jim funkcionáři řekli o hluboké milující péči prokázané Kim Čong Unem, který se vynasnažil, aby jim dal mnohem víc a zajistil, že ani maličkost nebyla přehlédnuta po té, co dostali krásné byty.

Řekli vědcům a výzkumníkům Univerzity, aby vycvičili mnoho talentů, kteří v budoucnu podepřou velký národ hory Bekdu, podle požadavků doby ekonomiky založené na znalosti a věku kampaně mozků věrných myšlence Strany, která si jich váží.





Pokud někoho zajímá jak vypadá takové snažení v podání Kim Čong Una, nechť pohlédne níže. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat