Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 16. října 2013

Učitelé a vědci Kim Il Sungovi Univerzity se přestěhovali do nových bytů

Učitelé a vědci Kim Il Sungovi Univerzity se přestěhovali do nových bytů věžáků poblíž křižovatky Rjonghung v Pjongjangu.

Obřad předání dekretů na vstup do bytů, darů předaných Maršálem Kim Čong Unem, se konal 14. října v tělocvičně Univerzity.

Na místě byli Čoí Té Bok, Mun Kjong Dok a funkcionáři, učitelé a vědci univerzity a učitelé a vědci Kim Čekovi Univerzity technologie a dalších Univerzit města.

Stejného dny nákladní auta převážející domácí vybavení přijely k věžákům jeden po druhém. Šťastný smích se rozléhal po každém bytu a oblast před věžáky byla ve sváteční atmosféře, kde učitelé, studenti a funkcionáři Univerzity sdíleli svoji radost s novými obyvateli.

Vedoucí Kim Sang Ok, který se stěhoval do bytu, který navštívil Kim Čong Un nadšeně řekl, že na světě je mnoho zemí, ale v žádné ani éře se nestalo, že by byly postaveny domy pro učitele z podnětu Vůdce země a pod jeho vedením.

Doktor Jun Nam, rektor fakulty Univerzity a jeho žena doktorka U Hjang Suk, učitelka na Univerzitě řekli toto: Cítím se velmi vděčná Kim Čong Unovi, že zajistil mé rodině zdarma nový moderní byt vybavený kvalitním nábytkem a vybavením. Nemohu najít správná slova, kterými bych mu vyjádřila díky za jeho hlubokou milující péči.

Učitel Univerzity Čoí Čang Il, který se rozhlížel z verandy svého bytu, řekl nadšeným hlasem, že štěstí tohoto dne je výsada a zvláštní laskavost, které se dostalo pouze učitelům v KLDR, jelikož si vysoce váží nesrovnatelného Vůdce.





Takže atomoví vědci a profesoři již mají kde bydlet. Ještě zařídit bydlení zbytku 24 milionu obyvatel a je to v pohodě. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat