Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 26. září 2013

Za dokončení výstavby Mirimského jezdeckého klubu

Vojáci stavitelé Mirimského jezdeckého klubu dokončují výstavbu při vědomí, že měli tu poctu, a dvakrát se setkali s Maršálem Kim Čong Unem na staveništi.

Pracují ještě tvrději, aby dokončili projekt před svátkem Korejské strany pracujících.

Když si staveniště prohlížel Maršál Kim Čong Un, tak vyzdvihl, že vojáci budovatelé kvalitativně pokračují v budování různých objektů v posledním stádiu, podle požadavků návrhu a stavebních metod. Byl velmi spokojen, když viděl, jak postupuje výstavba koňské šlechtitelské stanice a nemocnice rychlém tempem, přesně jak jim přikázal v srpnu.

Vnější jezdírna, škola jízdy, středisko služeb jezcům a hlediště, jehož stavba začala jen před několika měsíci, jsou v poslední fázi výstavby.

Desítky budov ve výstavbě budou patřit jezdeckým službám a správě. Vnější jezdírna má plochu 10.000m2, která se musí omítnout. Byl to těžký úkol. Vojáci budovatelé, s odhodláním dokončit úkol daný Maršálem, dokončili omítku za 5 dní a to během její dekorace. Během těchto dní překročili svoji normu 4-násobně.

Byl to skutečný zázrak.

Parky také vypráví o jejich úspěších. Kameny různých tvarů na umělé hoře dávají dojem zajímavé scenérie.

Jejich úsilí zajistit divákům nádhernou scenerii je spojené s cestičkami v parku a horskou cestou, umělým vodopádem a jezírkem na umělé hoře.

Tady jsou opět přesvědčeni, že stavba bude dokončena ve vytyčeném čase.





Korejci jsou tak natěšení, že se jim splní celoživotní sen jet na koni, že překračují normu i o 1000%. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat