Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 9. září 2013

Vřelá náklonnost nesrovnatelně velkých mužů

Je tomu 40 let od spuštění Pjongjangského metra.

Dnes si všechen lid KLDR s hlubokým citem připomíná historii vznešené náklonnosti nesrovnatelně velkých mužů k lidu při budování Pjongjangského metra.

V lednu 1957 navrhl President Kim Il Sung stavbu metra mezi jinými návrhy, při stavbě Pjongjangu.

Toho dne přijal principy a způsoby, kterých je potřeba se držet při stavbě metra.

Pak znovu svolal funkcionáře na poli výstavby a detailně je poučil o směru návrhu metra a zdůraznil potřeba propojit trasy metra.

Věrný vznešené vůli Kim Il Sung Vůdce Kim Čong Il viděl metra jako dar Strany lidu a zasvětil všechnu svoji energii tomuto projektu.

Když řekl, že je to metro našeho stylu podle záměru Presidenta Kim Il Sunga a dal Kim Čong Il detailní instrukce jak postavit metro pro lid. Zajistil, že v metru jsou knihkupectví, novinové stánky a obchody a znaky metra a plány tras metra.

Jako výsledek této vznešené náklonnosti a vedení Generalisim mohlo být otevřeno Pjongjangské metro a plně sehrát svoji roli jako dopravní prostředek po desítku let.

Pjogjangské metro je vzácný národní poklad dokazující nadřazenost Korejského stylu socialismu ve všem, co slouží lidu.




To by člověka nenapadlo, že když se dvě trasy metra kříží, tak se tam může postavit přestupní stanice. A ze svého archivu připojuji fotografii obchodu v metru, z lásky Kim Čong Ila. Džuče je věčné!


Žádné komentáře:

Okomentovat