Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 17. září 2013

Úspěchy během projektu rozšíření Kosanské ovocné farmy

Projekt rozšíření Kosanské ovocné farmy je v plném proudu pod moudrým vedením a hlubokou péčí Korejské strany pracujících.

Podle dostupných dat funkcionáři a členové Stavební úderné brigády 618 úspěšně dokončili vnější omítku na více jak 50 budovách. Ty zahrnují obytné budovy, botanickou zemědělskou továrnu na léčiva, školku a nemocnici.

Každá brigáda dokončuje výstavbu obytných domů jako dlaždičkování a obložení. Současně pokračují ve stavbě výrobních a veřejných budov. Po dokončení zařízení prasečárny členové úderné brigády Jihohangjogské provincie zušlechťují okolí farmy.

Funkcionáři národního vedení znásobují úsilí, aby dodali dokončovací materiály různých budov. Výsledkem je dokončená výstavba 250 domů pro více jak 500 rodin za několik měsíců.

Funkcionáři úderných brigád provincií Jižní Pjonggang, Severní Hamgjong a Jižní Huanghé organizují práci do posledního detailu a členové úderné brigády města Nampo také dokončují obytné domy.

Členové úderné brigády provincie Jižní Hamgjong jsou odhodláni výstavby prasečárny během následujícího měsíce.

Členové úderné brigády provincie Severní Huanghé zaníceně uskutečňují inovace během výstavby botanické zemědělské továrny na léčiva.

Podobné úspěchy byly zaznamenány údernými brigádami provincií Džagang a Kanguon.




Dostupná data jsou značně zmatená a není z nich jasno, jestli byla stavba úspěšně dokončena, je úspěšně dokončována, nebo bude úspěšně dokončena v příštím měsíci. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat