Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 5. září 2013

Nechť září úspěchy vítající nové století pro vzkvétající národ

Rodong Šinmun dnes přinesl fotografii zobrazující Generalisima Kim Čong Ila a Maršála Kim Čong Una jak společně pracující za budování ekonomické mocnosti.

Toto se stalo 28. listopadu 2011.

Toho dne Vůdce Kim Čong Ila a Maršál Kim Čong Un navštívili jednu továrnu, aby se detailně seznámili se stavem její produkce a vývojem nových výrobků.

Kim Čong Il s uspokojením řekl, že od této doby má naše země stroje CNC a učinili jsme průmyslovou revoluci nového století.

Jeho slovům přikyvoval Kim Čong Un, který viděl jeho radost jako svoje největší štěstí.

Popravdě řečeno, průmyslová revoluce nového století začala v roce 1998, kdy Generalisimo skrze sněhovou bouři navštívil Kanggje v provincii Džagang,

Pak se rozhodl, že se bude postupovat po linii nejnovější vědy a techniky a provede se aplikace CNC do průmyslu výroby strojů, aby se zajistila obrana důstojnosti země a dodalo štěstí lidu v éře znalostní ekonomiky.

Kolébkou Čollimi je Kangson a to samé je pro CNC Džagangu.

1. ledna 2010 pronesl Generalisimo tyto smysluplná slova v tomto smyslu: "CNC technologie naší země se dostane na světovou úroveň a pevně dosáhneme na plody technologie CNC. Nejvýznamnější úspěchy minulého roku jsou zásluhou CNC".

Aplikace technologie CNC naším způsobem, je zcela zásluhou a chloubou Generalisima.

Díky pochodu velkého Kim Čong Ila, původce, průkopníka a praktikanta CNC technologie, jsme dosáhli vynikajících zázraků v průmyslových centrech.

Maršál Kim Čong Un energeticky vede práci na budování ekonomického giganta a ukazuje vřelou péči a důvěru, dalekosáhlou ambici a myšlenku všem pracujícím po celé zemi, věrný záměru velkého Generalisima.



Již dlouho jsem neslyšel něco o CNC. V KLDR mají CNC na každém rohu a co nevidět budou mít i dost elektřiny, aby je mohli zapnout. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat