Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 16. září 2013

Kim Čong Un navštívil nově postavené místnosti 3D rytmického kina a video her

Maršál Kim Čong Un, První tajemník Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády navštívil nově postavené místnosti 3D rytmického kina a video her v lidovém parku zábavy Rungna.

Prohlédl si různé části kina, aby se do detailu dozvěděl o jeho výstavbě, specifikaci vybavení a plánu provozu.

Když dokončil prohlídku hledišť, střižny a velína, tak byl velmi potěšen, že vojáci-stavitelé za krátký čas úspěšně postavili moderní kino.

Shlédl filmy "Vítězové" a "Nečekejte na nás" v sále č.5 , aby se do detailu dozvěděl o kvalitě a zvukových efektech filmů a rytmů.

Pochválil funkcionáře a techniky Mokranského videa za to, že úspěšně vyrobili 3D filmy, které vyžadují nejmodernější technologii tím, že jim zcela zasvětili svoji kreativní moudrost a nadšení.

Řekl, že je důležité úspěšně smísit rytmy s tématy filmů a tak umožnit mládeži, dětem a pracujícím cítit imaginární svět stejně, jako ten skutečný během sledování 3D filmů.

Podtrhl potřebu normalizovat provoz kina tím, že se provedou plány na promítání filmů a kontroly vybavení kina, jelikož v budoucnosti bude navštěvované mnoha lidmi.

Poznamenal, že je potřeba postavit podobná kina nejen v Pjongjangu, ale v hlavních městech provincií.

Řekl, že přítomnost moderního kina pomůže zesílit zvuk smíchu lidu v zábavním parku.

Pak navštívil nově postavené místností video her.

Když si je prohlédl, tak byl vysoce potěšen, že návštěvníci si mohou užít zábavné hry z péče KSP.

Řekl, že herna videoher je dar lidu od KSP a podtrhl potřebu podpořit smysl pro zodpovědnost a roli příslušníků armády a úspěšně spravovat vybavení, až bude herna otevřena v běžném provozu a nutnost, zajistit dětem a pracujícím největší pohodlí.

Pak se dozvěděl o provozu atrakcí a služeb v Lidovém parku zábavy Rungna.

Potom se do detailu dozvěděl o nově postavené venkovní scéně v zábavním parku.

Zdůraznil potřebu, aby jej zaměstnanci parku spravovali lépe, jelikož je navštěvován mnoha lidmi a pravidelně jej provozovat v duchu oddané služby lidu.





No jedna videoherna na 3 miliony lidí je dobrý začátek, ale ty fronty bych tam nechtěl vidět. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat