Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 5. srpna 2013

Schůze zástupců médií

Zástupci médií se sešli v Pjongjangu s Song Hak Jongem, bývalým válečným dopisovatelem Rodong Šinmun, orgánem ÚV Korejské strany pracujících.

Song se zúčastnil mnoha bitev a i přes kulky a střely během Vlastenecké osvobozenecké války pokračoval v bleskovém hlášení z fronty.

Zúčastnil se oslav 60. výročí vítězství ve velké Vlastenecké osvobozenecké válce a dostalo se mu hluboké milující péče od Maršála Kim Čong Una.

Během schůze Song řekl, že každý dopisovatel měl štětec v jedné ruce a pistoli v druhé a úspěšně provedl svoji povinnost dopisovat z různých bitev o činech vojáků Korejské lidové armády pro Stranu, Vůdce, zemi její lid.

Poznamenal, že velká Generalisima Kil Il Sung a Kim Čong Il prokázali velkou dobrotu válečným dopisovatelům, kteří učinili mnoho úspěchů ve Vlastenecké osvobozenecké válce, když dynamicky informovali o situaci na bitevním poli.

Požádal zástupce médií, aby nerušeně inovovali v podávání zpráv věrni vedení Kim Čong Una.

Za společného zpěvu válečné písně "Píseň národní obrany" účastníci schůze obnovili svoje odhodlání učit se od bojového ducha a skutků válečných dopisovatelů a dynamicky činit tiskové aktivity, aby podpořili všechny příslušníky armády a lid k dovršení revoluční věci Džuče.




Byla to taková, řekněme kreativní novinařina, ale s dobrou náladou a písni na rtech a o to nám jde v první řadě. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat