Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 12. srpna 2013

Kim Čong Un provedl inspekci závodu 11. května

Kim Čong Un, První tejamník Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády provedl inspekci továrny 11. září.

Byl doprovázen Ri Dže Ilem a Kim Pjong Hoem.

Kim Čong Un si prohlédl různá místa továrny včetně výrobní haly.

Do detailu se dozvěděl se o výkonnosti, kvalitě a balení ručního telefonu "Arirang" který se v továrně vyrábí.

Vysoce ocenil kreativního ducha a vlastenecké nadšení se kterým funkcionáři a zaměstnanci továrny položili pevné základy masové výroby ručních telefonů tím, že postavili nový a moderní výrobní proces ručních telefonů.

Pochválil je za vyvinutí aplikačního programu v Korejském stylu, který zajišťuje uživatelům vysoké pohodlí a striktně zaručuje bezpečnost.

Když se dozvěděl o výkonosti dotykového ručního telefonu tak řekl, že ruční telefon je pohodlný pro svého uživatele když je tato část telefonu citlivá na dotyk.

Poznamenal, že tyto ruční telefony budou pro své uživatele velmi užitečné, jelikož jejich kamera má mnoho pixelů.

Když mu bylo řečeno, že o ruční telefony "Arirang", která továrna začala před několika dny vyrábět, je velká poptávka mezi lidmi tak řekl, že je potěšen, že se lidem líbí.

Když si prohlédl znak "Arirang" na tomto telefonu tak poznamenal, že masová výroba výrobků se znakem KLDR může dodat sebeúctu a národní hrdost lidu Korei.

Řekl, že je velmi hezké vidět ruční telefon vyrobený domácí technologií a dodal, že je učebně důležité zajistit, aby se lidu líbili Korejské věci.

Řekl, že jen když se zlepší kvalita výrobků a zvýší produkce tak se lidu budou líbit tuzemské věci a bude po nich poptávka.

Pak vytyčil úkoly, které musí továrna splnit.





I samotný Vůdce zdůrazňuje nutnost, aby byl dotykový ruční telefon citlivý na dotyk. Když má ještě hodně pixelů, tak je Korejec v extázi. Jen nevím, jestli těch deset dělníků bude schopno uspokojit poptávku. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat