Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 1. srpna 2013

Kim Čong Un navštívil fotbalové hráčky

Maršál Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchnáí velitel Korejské lidové armády se setkal s fotbalovými hráčkami, které vyhráli Východoasijský pohár 2013.

řítomni byli Čoí Rjong He, Džank Song Thek, Kim Kjong Hui, Kang Sok Ču, Ri Jong Su ... a Džon Jong Nam, předseda ÚV Kim Il Sungovi lidy mládeže.


Kim Čong Un si po jednom potřásl rukama s hráčkami a hlavním trenérem Kim Kuang Minem a včele jim pogratuloval k úspěchu v Východoasijském poháru 2013 a propagaci Songunské Korei.

Vysoce je pochválil významný úspěch Kim Un Ču, vítězky ceny nejlepší hráčky, Ho Un Bjol, nejlepší střelkyně a hlavního trenéra Kim Kuang Mina, který přivedl celek k vítězství.

Řekl, že fotbalové hráčky KLDR plně prokázaly Džuče orientovanou metodu hry a vynikající techniku, zachovali týmového ducha a mnohokrát je je pochválil za jejich úspěchy.

Řekl, že tím, že vyhrály pohár v den 60. vítězství ve Velké vlastenecké osvobozenecké válce přidaly k radosti dobré náladě lidu země, který oslavoval 27. červenec a zajistili důvěru v jisté vítězství a optimismus. Zvítězit a nechat vlát vlajku KLDR na mezinárodním fotbalovém šampionátu učiní víc, než tisíce slov při motivaci armády a lidu k pokroku na pracovišti.

"Jelikož naše země má tradici v ženském fotbale a dobrou šanci na úspěch, je potřeba dodat velké úsilí a zaměřit hlubokou pozornost na další rozvoj ženského fotbalu a produkovat mnoho fotbalových hvězd jako Ri Kum Suk, která se stala slavnou na mezinárodním poli", řekl.

Ještě jednou pak ocenil jejich úspěch, než jim předal dary.

Vyjádřil víru, že budou jako vždy slávou země tím, že budou vyhrávat na mezinárodních turnajích. Pak se s nimi vyfotil.




Zajímavé, jak se dá pomoci Džuče orientace vyhrát fotbalový zápas. Podle mě to brzo zarazí dopingová komise. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat