Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 28. srpna 2013

Aplikujeme Songunskou revoluční myšlenku a činy do práce Strany

Všichni členové strany a pracující lid jsou potěšeni, že si mohou přečíst slavnou práci Kim Čong Una "Dodejme k věčné brilantnosti velké myšlenky a úspěchů Songunské revoluce soudruha Kim Čong Ila".

Kim Čong Un publikoval tuto práci 25. srpna, v Den Songunu, kdy Kim Čong Il začal svoje Songunské revoluční vedení. Je to významná událost, která ukazuje nezkrotnou vůli Korejské strany pracujících dosáhnout konečného vítězství v dokončení revoluční věci Džuče zděděním Songunské tradice.

Kim Čong Un v této práci říká, že je nezbytné ještě prohloubit jejich militantní funkci a roli, pro dosažení radikálního obratu v budování prosperujícího socialistického národa.

Cílem Stranické práce je ustanovit monolitický vedoucí systém Strany. Zajistíme, že Stranické organizace vycvičí funkcionáře, členy Strany a ostatní pracující lid, aby se z nich stali skuteční Songunští revoluční soudruzi ve zbrani Kim Čong Una, a aby tak mohli důvěryhodně prosadit jeho myšlenky a vedení.

Necháme je pečlivě vyzbrojit se Songunskou revoluční myšlenkou Kim Čong Ila, pochopit hloubku jeho nesmrtelných úspěchů Songunského vedení a plně je aplikovat v revoluční snaze a budování.

Zajistíme, aby Stranické organizace učinili funkcionáře, členy Strany a další pracující lid, aby zcela prokazovali svojí duševní sílu ve svém boji a tak vytvořili "Rychlost průchodu Mašik" v každém koutě a zákoutí země.

Zvýšíme kapacitu Stranických organizací v každém směru, abychom rychleji dosáhli konečného vítězství Songunské revoluční věci Džuče, věci budování vzkvétajícího socialistického národa, který stojí těsně kolem váženého Maršála Kim Čong Una.



Musím říct, že moc nechápu, o co v tomto článku jde, ale pokud se jednalo o pokus o článek s co největším výskytem slov Songun, tak určitě svůj účel splnil. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat