Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 4. července 2013

Výzva k zintenzivnění třídní výchovy

Každý 25. červen je ve znamení odporu proti imperialismu USA. Letos proběhlo několik masových demonstrací v Pjongjangu krajských městech po celé zemi a orchestr Unhasu zahrál k připomenutí táto události. Tyto akce pomohli povzbudit třídní uvědomělost našeho lidu a umožnili utvrdit jejich odhodlání pomstít se americkým agresorům za jejich barbarská zvěrstva proti našemu lidu.

V současnosti jsou revoluční řady postaveny novou generací, která nezažila vykořisťování a útlak a neprošla tvrdou zkouškou války.

Tudíž hlavním cílem třídního boje musí být vědomí členů Strany a pracujících ohledně agresivní a násilné povahy amerického imperialismu a přidržení se svých revolučních principů.

Dokavaď budou americké síly na této zemi, tak nenastane mír a bezpečí na poloostrově.

Další důležitou věcí v třídním vzdělávání je ujistit lid, že naše věc je spravedlivá, a že jistě zvítězíme.

Co je obzvláště důležité v současné třídní výchově je třídní výchova proti imperialismu a zvláště pak imperialismu USA.

Třídní uvědomělost není dědičná.

Od dětství musí být naše mladá generace učena k nenávisti k vykořisťovatelům a k lásce k rodičům, bratrům a sestrám, ke škole a k vesnici.

Je neměnnou vůlí naší Strany vychovat z mladé generace pravé revolucionáře a přední bojovníky pracující třídy.

Pak budeme silnější a jistější v boji proti USA a dalším imperialistům a v našem rozhodnutí vybudovat prosperující socialistickou zemi a prokázat velkou politicko-vojenskou sílu Songunské Koreji.



Je hlavně potřeba bít imperialisty do hlavy a toto pak to vtlouct nové generaci také do hlavy. Hlavou proti zdi a imperialistům. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat