Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 25. července 2013

Svaz žen si připomněl výročí vítězství ve válce

Řečnická schůze Svazu žen se a představení umělecké skupiny ÚV Demokratického svazu žen Korei (DSŽK)se 23. července konala v Hale žen u příležitosti 60. výročí vítězství ve Vlastenecké osvobozenecké válce.

Přítomni byli Ro Jong Su, vedoucí oddělení ÚV Korejské strany pracujících, Ro Song Šil, předsedkyně ÚV DSŽK, zainteresovaní funkcionáři a funkcionáři a členové svazu žen v Pjongjangu.

Řečnění zahrnovalo "Ať žije vítězství ve velké Vlastenecké osvobozenecké válce", "Věčné vítězství 27. července" a "Jarní hrom".

Účinkující řekli, že ženy po celé zemi jsou plné nespoutané úcty k nesrovnatelně velkým mužům hory Bekdu, kteří moudře vedli konfrontaci s USA.

Zdůraznili, že historická výzva Maršála Kim Čong Una za otevřením nového rozkvětu na všech frontách socialistické výstavby vytvořením rychlosti "Průsmyku Mašik" slouží jako hrom Sungunské Korei.

Řečnění zanechalo hluboký dojem na účastnících jelikož vyzývalo k silné demonstraci moudrosti a výdrže Korejských žen v úsilí za budování prosperujícího socialistického národa.

Konalo se také představení umělecké skupiny svazu.

Na jevišti se objevila barvitá čísla jako báseň a sbor "Ať žije Generalisimus Kim Il Sung", "27. červenec, náš den vítězství", instrumentální hudba a píseň "Píseň národní obrany" a "Pokrok", báseň a sólo "Rudý průsmyk Čol" a trio "Když zpívám o Songunu".




Z obrázku je zřejmé, že na tuhle divokou dámskou párty Pjongjang hned tak nezapomene. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat