Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 8. července 2013

Rezolutně jít za prosperitou


6. července 1994 vedl President Kim Il Sung konferenci vedoucích funkcionářů z ekonomické oblasti.

Dnes si připomínáme 19. výročí této konference.

President Kim Il Sung tam pronesl historické zakončení "Dosáhněme obratu v socialistické ekonomické výstavbě".

V tomto zakončení vytyčil úkoly a způsoby k další konsolidaci základů nezávislé národní ekonomiky a radikálního zlepšení života lidu.

Řekl, že k jejich dokončení je potřeba hlavně zvýšit produkci elektřiny a dále rozvinout kovo průmysl, zvýšit výrobu hnojiv a cementu, rozvinout železnice a vybudovat více nákladních lodí pro zahraniční obchod.

Plný jistoty řekl účastníkům konference v tomto smyslu: Nebojíme se sankcí. Žili jsme pod soustavnými sankcemi a ani na okamžik nám nebylo dopřáno úlevy. Přežili jsme všechny sankce a přežijeme všechny další.

Za posledních 19 let od konference ušel náš lid dlouhou cestu a zůstal věrný odkazu Presidenta a věrně následoval vedení Generála Kim Čong Ila a Maršála Kim Čong Una.

Za dob těžkého pochodu (hladomor 90. let minulého století) vedl Vůdce Kim Čong Il naši armádu a lid ke konsolidaci základů nezávislé národní ekonomiky, kterou nám předal President.

Do posledních okamžiků života Vůdce Kim Čong Il zajistil lidu energetické Songunské vedení a navštívil mnoho továren lehkého průmyslu a ukázal jim cestu k další modernizaci.

Uplatňujíc vznešené záměry Generalisimů Maršál Kim Čong Un vytyčil novou linii paralelního růstu ekonomiky a vývoje atomových zbraní a vedl náš lid v boji za jejich uplatnění.

Dokavaď bude imperialismus na této planetě tak víme, že tu bude jen jedna cesta po které se vydat - cesta prošlapaná strategickou linií Korejské strany pracujících.



Je to celé o tom, aby se dala dobrá rada. Proto i já dávám (ale hlavně manželka dává) jen dobré rady a rozhodě nenesu odpovědnost za jejich špatné provedení. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat