Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 9. července 2013

Moře jablek pod průsmyk Čol

Velký sad se objevil podél 12km dlouhých cest a rozkládá se na rozloze více jak 2000 hektarů rozparcelované země v Kosanu.

Je to další pohádková země, 13. nádherný bod Songunské éry v KLDR.

Moře jablek pod průsmykem Čol je odpověď Korejského lidu otázkám lidu světa, proč pevně sevřeli zbraně, proč podstoupili zkoušky a jakému druhu štěstí zasvěcují svoji krev a životy.

Nádherný sad je historické plátno zázraků Songunské politiky, vyprávějící o dosažení dnešního smyslu této země skrze zkoušky pevnou vůlí.

Nejen tento sad, ale všechny zázračné scenerie KLDR jsou plody štěstí a pravým obrazem socialistického obohacení a prosperity, které zajistil Vůdce Kim Čong Ila po cestě Songunu.

Dalšími sceneriemi jsou noc jasná jako den u řeky Džangdža, moře bramborových květin Tehongdan, nespoutané planiny Handre, pohádková země Poman-ri, ozvěna vodopádů Ullim, nádherná sklizen sóji, podzimní scenerie JZD Migok, drahé rybníky v Rjongdžong. Všechny tyto jsou plody vlasteneckého úsilí Vůdce Kim Čong Ila, který si vážil každého stébla trávy, každého stromu a každého kamene této země.

Moře jablek pod průchodem Čol se objevilo ve velké éře Kim Čong Una.

Úderná brigáda 18. června vybudovala tento sad tím, že učinila zázraky během boje s ohněm a vodou skrze svoji píli a těžkosti.

Sad se stane ještě krásnějším a širším, aby naplnil touhu Generalisim Kim Il Sunga a Kim Čong Ila a dalekosáhlý plán Maršála Kim Čong Una.


Postav sad a máš zázrak. Jen mi nedochází, jak zajistil Vůdce podzim v JZD, nebo sklizeň sóji. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat