Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 17. července 2013

KLDR vedená Kim Čong Unem bude vzkvétat

Pjongjang, 17. července (KCNA) -- Noviny v KLDR věnovaly své úvodníky prvnímu výročí udělení titulu Maršál KLDR Drahému váženému Kim Čong Unovi.

Rodong Šinmun píše, že udělení titulu Maršál KLDR Kim Čong Unovi je výraz naprosté důvěry a loajality všech příslušníků armády a lidu k němu.

Jsou obrovské úspěchy posledního roku, které implementoval, aby na nejvyšší míru zvěčnil památku velkých Generalisim Kim Il Sunga a Kim Čong Ila.

Sochy Generalisim byly postaveny na hoře Mansu a dalších částech země díky upřímné loajalitě a vysokému smyslu morální povinnosti Kim Čong Una a jeho energetickým aktivitám. Mezitím dynamicky pokračuje modelování společnosti na základě Kimilsungismu a Kimčongilismu a všechen lid tvrdě pracoval, aby uskutečnil odkaz Generalisim.

Je jeho velkou zásluhou, že vítězně vedl boj proti USA a pevně bránil důstojnost a suverenitu KLDR pod praporem Songunu.

Kim Čong Unova jednoleté pouť Songunu se pojí s rozhodným duchem boje proti imperialismu, odhodláním zničit nepřítele a vyjímečnými vojenskými strategiemi a moudrostí.

Další zásluhou během jednoho roku je, že přivítal nové zlaté dny na všech polích revoluce a výstavby, když vedl lid, aby vytvořil novou hrdinskou rychlost pokroku.

Poslední rok se zapsal jako rok posvátného směru, kdy KLDR pokročila za pomoci jeho myšlenek a vyhrála v mnoho vítězství jeho kuráží. Byl to také směr, pod kterým příslušníci armády a lid učinili řadu úspěchů tím, že plně prokázali svoji duševní sílu pod vedením Kim Čong Una.

Noviny Mindžu Čoson říkají, že vysoce si ho vážit jako Maršála KLDR je výraz nespoutané loajality a důvěry celé armády a lidu KLDR ve velkého Vůdce Songunu a jejich odhodlání uskutečnit pod jeho Songunským vedením revoluční věc Džuče, která začala na hoře Bedku.


Moc jsem se toho nedozvěděl, snad jen to, že abych se mohl stát Maršálem KLDR, tak mi musí Korejci důvěřovat, a ne, jak jsem špatně myslel, třeba vyhrát nějakou slavnou bitvu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat