Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 16. července 2013

Kim Čong Un provedl inspekci pěstírny hub

Maršál Kim Čong Un, První předseda Korejské strany pracujících, První předseda Národní obranné komise KLDR a Vrchní velitel Korejské lidové armády (KLA) provedl inspekci pěstírny hub postavené Farmou č. 1116 534. jednotky KLA.

Byl doprovázen Čoí Rjong He, Džang Čong Nam, Džon Čang Bok, Han Kuang Sang, Kim Kjong Ok, Huang Pjong So a Ma Uon Čun.

Před obrovskou mapou panoramatického pohledu byl do detailu seznámen s výstavbou a výrobou.

"Místa kultivace hub vypadají velmi dobře a jsem potěšen, že je vidím" řekl a vysoce pochválil jednotku za to, že postavila moderní pěstírnu hub s vysokou kapacitou a zvýšila výrobu.

Pochválil jednotku za rychlé postavení vnitřních kultivačních prostor suchou metodou výstavby tím, že uplatnili poslední technologie, aby byl proces výrobu hub intenzivní a přitom vyžadoval jen málo místa, v několika měsících.

Zeptal se na roční množství hub vyrobené v nově postavených vnitřních kultivačních prostorách. Řekl, že je potěšen mezi jiným i tím, že pěstírna jistě sklízí velké množství hub na malém prostoru po celý rok, na rozdíl od jiných typů pěstíren.

V hlavní kontrolní místnosti se s potěšením dozvěděl, že pěstírna má automatický kontrolní a monitorovací systém kde růst hub je monitorován v reálném čase.

Když se procházel po kultivací místnosti fungusu řekl, že při pěstování hub důležité vyrábět fungus a dodal, že výroba fungusu se dá zrychlit pomocí průmyslových metod.

Řekl, že je dobře, že pěstírna vyrábí houby ve vnitřní kultivační místnosti pomocí suché metody a další metodou a vyzval armádu a společnost k postavení více dalších pěstíren ve velkém podle zdejšího příkladu.

Řekl, že je důležité důkladně implementovat Presidenta Kim Il Sunga, který vyzval k proměně země ve vyhlášeného výrobce hub tím, že vybudujeme podobné pěstírny hub na různých místech země.

Podtrhl potřebu standardizování pěstíren , aby bylo možno postavit moderní pěstírny hub a svědomitě organizovat práci na zavedení technik kultivace hub a zkušeností a přijal příslušná opatření za tímto účelem.

Na závěr se nechal vyfotografovat se zaměstnanci pěstírny.




Tak jsem zvědavý, kdy já si budu moct v obchodě koupit vyhlášené Severokorejské houby. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat