Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 1. července 2013

Kim Čong Un obdržel dopis od důstojníka KLA a jeho ženy

Pjongjang, 28. června (KCNA) --Drahý vážený Maršál Kim Čong Un obdržel 18. června děkovný dopis od Rim Kaung Čola, důstojníka Korejské lidové armády a je ho ženy Ri Čang Mi.

Dopis mu vyjadřuje hluboké díky, pohnut péčí prokázanou zázračným zachráněním života jejich syna ze spárů smrti v socialistickém zdravotním systému.

V říjnu loňského roku, jen dva měsíce od narození jejich syna Rim Uoi Huna byl diagnostikován s vestibulárním septickým defektem, který byl doprovázen vysokým tlakem pulmonarie, což je vrozená srdeční vada.

Nejdřív byl přijat do Dětské nemocnice provincie Jižní Huanghe a následně do Srdeční chirurgie Pjongjangké univerzitní nemocnice při Univerzitě Kim Il Sunga. 40 dní o něj bylo intenzivně pečováno a 15. ledna podstoupil srdeční operaci.

Nemocnice použila umělé plíce, více jak 20 moderních přístrojů a stovky injekcí drahých léků 30 druhů během léčby dítěte.

V budoucnu budu muset dítě každých 6 měsíců na prohlídku do Centrální dětské nemocnice, která bude postavena z milující péče Kim Čong Una.

Pár v dopise vyjadřuje upřímný dík Kim Čong Unovi, hluboce pohnut vřelou péčí prokázanou jejich synovi. V dopise pár poznamenává, že Ri Uoi Hunovi, synovi běžné vojenské rodiny, byla poskytnuta taková nákladná operace zdarma, i když by jinde stála tisíce dolarů.

Dopis říká, že 90 dní, které jejich syn strávil v nemocnice byla nezapomenutelná část života, během níž si rodina uvědomila, pod jak dobrotivým systémem žije a jak pravdivá jsou slova, že celá země je jedna harmonická rodina, jejíž hlavou je Maršál a pokračuje:

Silně bijící v těle našeho syna je srdce, zcela uzdravené díky jeho lásce k lidu a k mladé generaci.

Upevnili odhodlání vychovat ze syna silného vojáka, který bude oddaně bránit Vůdce a stanou se příkladnou rodinou v tvrdě pracující jednotce při službě lidu.



Pořád nechápu, co má s tou operací společného Kim Čong Un, ale poděkovat mu KLDR nikdy neuškodí. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat