Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 31. července 2013

Delegáti válečných veteránů oslavili narozeniny

29. července se konali narozeninové oslavy v ubytovacích prostorách delegátů, kteří se zúčastnili oslav 60, výročí vítězství ve Vlastenecké osvobozenecké válce.

Přítomni byli funkcionáři Ústředního výboru Korejské strany pracujících, zainteresovaní funkcionáři a váleční veteráni oslavující narozeniny.

Řečníci na oslavách řekli, že tím Maršál Kim Čong Un pozval válečné veterány, aby se jako delegáti zúčastnili oslav 60. výročí vítězství ve válce, jim projevil čest a štěstí, o kterém se jim nemohlo ani zdát a také zajistil, aby se konali oslavy jejich narozenin.

Zdůraznili, že to odráží hlubokou lásku a důvěru Kim Čong Una k nim spojenou s nadějí, že váleční veteráni, vzácný poklad země a předvoj revoluce, kterých si KSP váží a respektuje je, udrží květinu revoluce v květu za dobrého zdraví.

Poznamenali, že váleční veteráni by měli mít na mysli záměr Kim Čong Una a předat ducha oddané obrany Vůdce a ducha obrany země jako svůj odkaz generacím.

Vyzvali válečné veterány, aby dokončili svoji misi a povinnost jako generace vítězů války tím, že zůstanou věrni revolučnímu songunskému vedení KSP.

Delegáti válečných veteránů pak obdrželi významné narozeninové dary a vyjádřili nespoutané díky a úctu Kim Čong Unovi.



Vzhledem k tomu, že všem veteránům je více jak 80 let, tak nevím, jaká významná očekávání od nich ještě Kim Čong Un má. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat