Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 7. června 2013

Za vyšší výnosy

Výzva Maršála Kim Čong Una "Vytvořme novou 'rychlost Mašikrjong' a přivítejme nové zlaté časy na všech frontách socialistické výstavby" se ozývá mezi funkcionáři a pracujícími masami na poli zemědělství.

Je to zemědělství, kde je dnes potřeba udělat dlouhé kroky kupředu a renovovat.

Teď, když máme silné atomové zbraně a enormní sílu lidu, a když se k tomu odhodláme, tak pro nás nebude nic, čeho bychom se měli bát, i kdyby to měl být silný nepřítel a také vyhrajeme velká vítězství v socialistické výstavbě.

My, vedoucí funkcionáři na poli zemědělství, budeme usilovat o posílení výnosu na hektar ve všech oblastech, ať na planinách, kopcích, nebo v horských oblastech.

Ale ze všeho nejvíce se zaměříme na okamžitou zemědělskou práci a radikálně zvýšíme zemědělskou výrobu tím, že zavedeme pokročilé zemědělské metody a technologie. Víme, že naše revoluční povaha bude podrobena zkoušce naší snahou zaměřit se na vyřešení problému potravin. Nejlepším způsobem bude učit se od bojového ducha našich vojáků-stavitelů a zvítězit nad všemi nesnázemi, které nás mohou čekat. Nejlepším způsobem na zvýšení zemědělské produkce je mít dobrý plán a vedení zemědělské produkce a dát plný průchod duchovní síle pracovníků v zemědělství.


Doufám, že nejsem sám, co naprosto nechápe, o čem to ten člověk (náměstek ministra zemědělství) hovoří. Něco jako Kalousek po dvou panácích. V každém případě přeji Korejcům mnoho duchovní síly, budou ji potřebovat. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat