Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 21. června 2013

Věřte nám

Kampaň za vytvoření rychlosti "Mašikrojong" Songunské éry je v plném proudu v průsmyku Mašik, dříve neobydleném, v plné důvěře a očekávání od celé země.

Díky obětavému úsilí vojáků-budovatelů, došlo průlomu v budování Lyžařského komplexu průsmyku Mašik.

Ale stále je ještě překonat mnoho potíží a úkolů.

Začne současně pracovat na 40 projektech, včetně dokončení lyžařských drah, výstavbě hotelu, služeb, ubytovaní, přistávací plochy pro vrtulníky a lanovek. Bitva proti přírodě pokračuje.

Vrchní velitel Kim Čong Un ve své historické výzvě objasnil, že klíčem k předčasnému dokončení výstavby lyžařského střediska průsmyku Mašik je dát plný průchod duševní síle ozbrojených sil a vlastenectví Kim Čong Ila je jádrem duševní síly, které si váží vojáci budovatelé.

Jako srdečnou odpověď na výzvu Vrchního velitele budeme ofensivně provádět politickou práci jak přísluší armádě na každém staveništi. Budeme organizovat socialistickou soutěž tak poctivě, jako vojáci budovatelé, kteří dávají průchod duchu "jeden voják jako 100 vojáků" a kdy jejich krev vře vlastenectvím Kim Čong Ila.

Naši vojáci budovatelé jsou pevně rozhodnuti splnit rozkaz Vrchního velitele za jakoukoliv cenu.

Dali jsme slib podepsaný krví našich srdcí, ne jenom slovy.

Uskuteční velké inovace a skoky při bodování Lyžařského areálu průsmyku Mašik v duchu "Najednou".

Věřte nám.

Vybudujeme vše v nejvyšší kvalitě tím, že zasvětíme všechno naše úsilí a moudrost tomu, aby lid světa byl zaskočen obdivem a náš lid se mohl plně radovat z bohatství socialismu a důstojnosti.

Zajistíme, že láska k KSP a socialismu bude znít ještě hlasitěji na všech místech země a mládež a děti se budou šťastně smát.

Vojáci v průsmyku Mašik jsou vysoce motivováni a zdvojili svoji odvah.




Hlavně ten helipod se hodí, jelikož každý Severokorejec jezdí na lyžařskou dovolenou vrtulníkem. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat