Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 18. června 2013

Snaha o rozvoj a rozbor nové technologie

Džončonská úřad pro rozbor nové technologie zaznamenal za krátkou dobu od svého vzniku mnoho úspěchů.

Funkcionáři, výzkumníci a zaměstnanci úřadu loni pokročili s hodnotnými vědeckými výsledky a positivně je aplikovali v praxi v duchu myšlenky Korejské strany pracujících ohledně důležitosti vědy a technologie. Tímto významně přispěli k rozvoji místního průmyslu a zlepšení života lidí v kraji.

Vyvinuli nový druh lampy a měřiče spotřeby, kterou jsou velmi ekonomicky efektivní.

Pod vedením Krajského stranického výboru vybudovali ve svém úřadu proces pro výrobu nové lampy a měřiče spotřeby, který dodají domácnostem v kraji a vybudují veřejné osvětlení a tak využijí velké množství energie.

Nový druh lampy pracuje dobře při jakémkoliv napětí a frekvenci a vrhá jasné světlo. Lampa je velmi populární mezi obyvateli kraje. Úřad masově produkuje měřič spotřeby se záznamníkem pro průmyslové podniky na bázi posledních vědecko technologických úspěchů.

Nalezli novou technologii a přípravek do spalování, který plně rozpouští palivo za použití nekvalitního uhlí, které se hromadilo v Džončonském dole.

Funkcionáři a výzkumníci také vynalezli nevápenné dlaždice. Vyrábějí teď mnoho nevápenných dlaždic pro Undokský léřebný komplex, Krajskou lidovou nemocnici, Potravinářský závod, Městské JZD a mnoho dalších jednotek kraje.

Přiložili ruku k dílu v aktualizování procesu v průmyslových továrnách kraje.




Možná jsem sám, ale mě by tedy měřičem spotřeby elektřiny moc nepotěšil. Ale zase v KLDR proud stejně nejde, takže se uživatel může radovat z nulového účtu za elektřinu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat