Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 26. června 2013

Příslušníci armády slíbili tisícinásobnou pomstu třídním nepřátelům a USA

Pjongjang, 26. června (KCNa) -- V úterý příslušníci Korejské lidové armády (KLA) se zúčastnili schůze, kde slíbili tisícinásobnou pomstu imperialistům z USA a třídním nepřátelům a to před hrobkou 400 matek a 102 dětí v Šinčonském museu v JihoHuangejské provincii

Přítomni tam byli funkcionáři Ministerstva lidových ozbrojených sil a příslušníci pozemních, námořních, vzdušných a protivzdušných sil KLA a studenti revolučních škol.

Účastnici položili květiny před hrobku a drželi tichou vzpomínku za zemřelé.

Vojáci se museli vypořádat s hořkou nenávistí k imperialistům z USA, kteří zabili tyto nevinné lidi.

Průvodce musea, kteří jen o chlup unikl smrti v zásobníku prachu ve vesnici Ranmunu (kaštan) před 63 lety, odhalil zvěrstva, kterých se dopustil nepřítel a řekl, že i při pomyšlení na tomto masakr stále nemůže usnout.

Vojáci vyjádřili rostoucí odpor a nenávist k agresorům a vrahům, kteří zabili nevinné lidi a dokonce novorozeňata tím nejkrutějším a barbarštějším způsobem.

Poznamenal, že křik masakrovaných ze Šinčonu nás učí o pravdě, že každý se musí snažit bez milosti zničit americké imperialisty a třídní nepřítele a nemít o nich ani nejmenší iluzi.

Vojáci obnovil svoji víru, že armáda hory Bekdu, která je plně připravena oddaně bránit Vůdce promění 27. červenec, den věčného vítězství ve svatou válku za národní spojení.

Po skončení schůze si účastníci prohlédli museum.



Možná tomu úplně nerozumím, ale není to náhodou už 60 let od konce této války. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat