Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 27. června 2013

Mládež a studenti přísahala pomstu americkým agresorům

25. června, v den boje proti americkému imperialismu, se konala schůze mládeže a studentů, kde slíbili pomstu americkým imperialistům na půdě Národního domu pro třídní výchovu.

Džon Jong Nam, předseda Ústředního výboru Kim Il Sungovi socialistické ligy mládeže pronesl zprávu a následovali projevy.

Zpravodaj a řečníci řekli, že američtí imperialisté záměrně zničili města, vesnice, továrny, farmy a rybářské vesnice, školy atd. v KLDR, náhodně zabili nevinné lidi během předchozí Korejské války.

Poznamenali, že vojáci a lid KLDR se těsně semknul kolem velkého Generalisima Kim Il Sunga, jako jeden se zapojil do svaté války za obranu svobody a nezávislosti země a rozdrtili nepravý mýtus o síle amerického imperialismu a plně demonstroval hrdinného ducha Korei a pokračovali:

Imperialisté z USA se nezměnili ve své agresivní povaze. Nepřátelé zosnovali šílené vojenské cvičení s cílem napadnout KLDR po té, co dovezli do Korei různé druhy atomových zbraní a tak vyhrotili situaci na pokraj války.

Socialistická domovina je jako neporušitelná pevnost dokavaď ji vede Drahý vážený Kim Čong Un a dokavaď máme silnou revoluční armádu hory Bekdu a Songunskou mládež jako předvoj plně připravený pomstít se americkým imperialistům a třídním nepřátelům.

Zpravodaj a řečníci vyzvali mládež, aby se sjednotila za Kim Čong Unem a dosáhla konečného vítězství ve frontální akci proti USA úspěšně dokončila revoluční věc Džuče generaci po generaci.

Schůzí zazněli hesla jako "Braňme vlastními životy ÚV Strany vedené Kim Čong Unem!", "Proveďme instrukce velkých Soudruhů Kim Il Sunga a Kim Čong Ila za národní spojení!".

Na schůzi byli přítomni zástupci ligy mládeže a studenti z Pjognjangu.




Prostě je konečně potřeba zničit USA, já už to chápu, ale Korejcům je to potřeba říkat denně už 60 let, jelikož mají delší vedení. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat