Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 17. června 2013

Masová shromáždění vyzvala k vytvoření druhé a třetí rychlosti Mašikrjong

Pjongjang, 16. června (KCNA) -- Masová shromáždění se konala v provinciích a městech 1. a 16. června, aby zde lid přísahal oddaně provést důležité úkoly, které dal Drahý vážený Kim Čong Un ve své historické výzvě a jako odpověď na dopis zaslanýlidu země těmi, kteří se podíleli na rekultivaci planiny Sepo. Mezi nimi provincie Severní Phjongan, Džagang, Severní Huanghé, Jižní a Severní Hamgjong a Rjanggang a město Nampo.

Přítomni na nich byli vedoucí funkcionáři místních stranických organizací, silových orgánů, organizace pracujících zástupci a lid továren, podniků a JZD a učitelé a studenti univerzit a středních škol.

Na shromážděních byla přečtena výzva Kim Čong Una, Prvního předsedy Korejské strany pracujících, Prvního předsedy Národní obranné komise KLDR a Vrchního velitele Korejské lidové armády.

Následovala recitace dopisu zaslaného těmi, kteří rekultivují planinu Sepo.

Mluvčí poznamenali, že že funkcionáři a další lidé srdečně odpovídají na tento dopis s odhodláním důkladně implementovat úkoly vytyčené Kim Čong Unem ve jeho historické výzvě.

Řekli, že tato výzva odráží jeho velkou důvěru v příslušníky armády a lid KLDR který uskuteční cokoliv, co se KSP odhodlá učinit.

Obnovili svoji přísahu vlasteneckého oddání za implementaci politiky Strany, vážící si přesvědčení v jisté vítězství pod vedením Kim Čong Una.

Podtrhli potřebu učinit urychlenou kampaň za vytvoření druhé a třetí rychlosti Mašikrjong a uskutečnit zázraky a inovace na všech polích a ve všech jednotkách.



To jsem ani netušil, že Korejci si vzali moje přání za další rychlost Mašikrjong tak k srdci, že opravdu vytvoří další rychlosti. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat